• Költöztetés az iparban

  Az ipari költöztetés esetében az ügyfelek abban a pillanatban kezdik elveszíteni a bevételüket, amikor leállítják az utolsó gépet. Ebből a feltevésből kiindulva fontos, hogy az összes korábban kigondolt költöztetési eljárást hatékonyan, gyorsan és hozzáértően gyakorlatba ültessék át a költöztető cég munkatársai.

  ipari költöztetés

  A módszerek közös lépések, de konkrét, figyelembe veendő problémákra vonatkoznak. A gépek, munkaállomások, műszaki berendezések, anyagok, dokumentációk kezelésénél minden előírást figyelembe kell venni: fontos, hogy tökéletesen feltérképezzük a célhelyet, hova mindent át kell vinni.

  Különös figyelmet kell fordítani a gyártási ciklusokra, amelyeket a lehető legkevésbé kell megszakítani. Az irattári szolgáltatások, az irodák elmozdulását az elektromos közművek ellenállásával együtt kell értékelni.

  A villany, a hálózat, a víz ki- és visszacsatlakoztatása egy új helyen mind olyan ellenőrzés, amelyet nagyon óvatosan kell elvégezni, kezdve a vezetékek bekötésétől az utolsó csavarig.

  Költözés közben dolgozzon biztonságosan

  A lépés biztonsági szempontból a legkockázatosabb tevékenységek közé tartozik. Tekintettel a teherkezelés és az emelőgépek széles körben elterjedt használatára, gondos óvintézkedésekre van szükség, különösen, ha ipari költöztetésről van szó. Ezért érdemes megfogadni néhány költöztetési tippet.

  Az iparágak termelő szektorainak nehézkes és nehezen áthelyezhető gépeket kell mozgatniuk. Ezek egyik helyről a másikra szállítása olyan szabályokat foglal magában, amelyeket be kell tartani, és amelyek garantálják a tiszta, gyors és biztonságos munkát.

  Érdemes még a költöztetés előtt átgondolni, hogy szükség lesz e lomtalanítás végzésére. Ugyanis minden költözésnél rengeteg nem kívánatos lom keletkezik, amit a szemetes, a mennyiség miatt nem szállít el, a konténer rendelés pedig túl drága.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :