• Testépítő edzés

  A minták vétele a világ doppingellenes kódexének és a WADA nemzetközi vizsgálati szabványának megfelelően történik a testépítő versenyeken. Ilyen versenyeken vett részt Gömöri András Máté testépítő bajnokunk is. A mintákat Németországba szállítják a WADA által akkreditált kölni vagy drezdai/kreischai laboratóriumok egyikébe.

  A társaság elismert és bekerült a nemzetközi doppingellenes rendszerébe, az ADAMS-ba. A testépítő, miután csatlakozott és megszerezte a Tagsági kártyát, teljes mértékben elfogadja ezeket a szabályokat, beleértve az alábbiakban a doppingellenőrzésre vonatkozóan meghatározottakat. A tesztelés előtt alá kell írni a hozzájárulási, lemondási és beiratkozási űrlapokat. Minden tesztelt testépítő nyilatkozatot ír alá arról, hogy az elmúlt 10 évben nem használt tiltott szereket az NBFI előírásai szerint, és betartja a doppingellenes kódexet az edzőteremben is. A doppingteszt megfelel az akkreditált laboratóriumok jelenlegi tiltott anyagok listájának.

  Minden vizsgálatot a helyszínen vagy egy jóváhagyott kijelölt helyszínen kell elvégezni az INBA / PNBA gyógyszerellenőrzési űrlapok gyűjtési és ellenőrzési szabályzatának és a gyógyszerellenőrzési eljárásoknak megfelelően.A teszt tartalmazza az összes teljesítményfokozó „gyógyszert”, amely a szervezet által közölt legfrissebb listán található. Az Európa- és Világbajnokságon minden sportolónak át kell mennie egy vérvételen vagy vizelet-tanúsítvánnyal rendelkező (minden sportolót véletlenszerű tesztelésnek, valamint versenyen belüli és versenyen kívüli teszteknek vetnek alá).


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :